Huis voor de Wijk

Huis voor de Wijk heeft in overleg met organisatie Jeugdland besloten het hutten bouwen aanstaande maandag 10 augustus afgelasten. Reden is het zeer warme weer dat wordt verwacht met temperaturen van 34 of hoger. Het is helaas niet mogelijk om op een beschutte plek uit de zon, in de schaduw te gaan timmeren en bouwen rondom het Huis voor de Wijk. In overleg met Jeugdland is daarom besloten om het evenement te verplaatsen naar de herfstvakantie. 

Maandag 19 oktober

Niet getreurd, de huttenbouwdag wordt dus verplaatst naar maandag 19 oktober, de eerste maandag van de herfstvakantie. Het zal dan een vergelijkbare opzet krijgen zoals tijdens de afgelopen huttenbouwdag van dinsdag 21 juli. Voor een impressie klik hier.

U had uw kind ingeschreven voor 10 augustus

Om deel te nemen aan de huttenbouwdag op maandag 10 augustus hadden ouders hun kinderen al ingeschreven. Omdat deze nu niet door gaat kan er een keuze gemaakt worden:

  1. U kunt de inschrijving van uw kinderen doorschuiven naar 19 oktober.
  2. U schuift de inschrijving niet door en u wilt uw geld terug. In dat geval verzoeken we u om uw IBAN/bankrekening op te sturen, dan maken we het geld over. U kan dit doorgeven aan info@huisvoordewijk.nl

Inschrijven voor de huttenbouwdag op maandag 19 oktober, dat kan!

Minimum leeftijd voor deelname is 4 jaar, maximum leeftijd is 12 jaar. Er wordt gebouwd in groepen van 4 t/m 8 en 9 t/m 12 jaar. De huttenbouwdag start om 10:00 uur (aanmelding) en het bouwen begint om 10.30 uur en eindigt om 15:30 uur. Locatie Huis voor de Wijk, in wijkdeel Immerloo.

Deelname voor kinderen uit Malburgen kost 1,- Euro. Kinderen die niet uit de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje komen is deelname 4,- Euro.
Tussen de middag wordt er geluncht, belangrijk dat kinderen zelf hun lunch meenemen.

Inschrijven kan via: info@huisvoordewijk.nl of kom even langs in het Huis voor de Wijk.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *