hutten bouwen

Op dinsdag 21 juli en maandag 10 augustus zijn er 2 huttenbouwdagen bij het Huis vóór de Wijk, die worden georganiseerd door Jeugdland. Er is plaats voor 100 kinderen per dag. Zij worden begeleid door 10 vrijwilligers. Minimum leeftijd voor deelname is 4 jaar, maximum leeftijd is 12 jaar. Er wordt gebouwd in groepen van 4 t/m 8 en 9 t/m 12 jaar. De huttenbouwdagen starten om 10.00 uur (aanmelding) en het bouwen begint om 10.30 uur en eindigt om 15.30 uur.

Let op: Kinderen moeten hun eigen lunch meenemen!

Kinderen uit de wijk kunnen zich tot en met 15 juli op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur inschrijven in het Huis vóór de Wijk.
Dat kost € 1,- en je krijgt dan een bon die je moet inleveren als je je aanmeldt op de huttenbouwdag.
Voor kinderen met een Gelrepas kost deelname € 1,- op vertoon van de Gelrepas bij inschrijving in het Huis vóór de Wijk of bij inschrijving op de dag zelf.
Voor kinderen die niet uit de wijk Malburgen komen kost deelname € 4,- te betalen bij aanmelding op de dag.€ 1,-
Als er zich meer kinderen aanmelden dan het aantal plekken dat beschikbaar is, dan wordt op volgorde van inschrijving een plek toegewezen. Als kinderen voor beide dagen zijn ingeschreven, krijgen kinderen die de eerste dag geen plekje hebben gekregen voorrang op kinderen die een tweede keer zouden deelnemen.