Wie leuk en vooral lekker in de Kerstsfeer wil komen kan komende december in het Huis voor de Wijk terecht. Stichting Prisma en de Buurtkok organiseren op twee data voor de Kerst verschillende activiteiten om alvast in een goede Kerststemming te komen. Beide activiteiten zijn aan deel te nemen door alle bewoners uit de wijk Malburgen, Immerloo en Het Duifje. Deelname aan deze activiteiten is wel na inschrijving.

Gratis Kerstontbijt op donderdag 12 december

Op donderdag 12 december organiseert Stichting Prisma ook dit jaar weer een uitgebreid Kerstontbijt. Een mooi moment ook om met z’n allen alvast het jaar 2019 af te sluiten. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, deelname is na inschrijving in het Huis voor de Wijk op maandag, dinsdag of donderdag op de aanmeldingslijst in de aula. Of via: info@stichtingprisma.org

Wat? uitgebreid Kerstonbijt
Waar? Huis voor de Wijk
Wanneer? 12 december om 9:30 uur (aanmelden tot 6 december!)

Kerstdiner op maandag 23 december

Op maandag 23 december organiseert de Buurtkok (Anita) in het Huis voor de Wijk een uitgebreid Kerstmenu bestaande uit in ieder geval 6 gangen. Het menu kost 9,95 Euro per persoon. Deelname na aanmelding bij Anita via telefoon op: 06-18544161.

Wat? uitgebreid Kerstdiner
Waar? Huis voor de Wijk
Wanneer? 23 december om 17:00 uur (aanmelden vổổr 23 december!)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *