Theatergroep Overmalbruggen

logo OverMalbruggen

Team

zakelijk leider: Freija Poll
workshopleider: Inez de Groot
workshopleider: Arash Jabbarie

Contact

Aanwezig in het Huis

Maandag:     11:00 – 13:00 uur
Donderdag:  20:00 – 22:00 uur

Theatergroep Overmalbruggen is een theatergroep die Malburgers dichterbij elkaar brengt door verhalen, theaterlessen- en voorstellingen. Ontmoet buurtbewoners, geniet van elkaars verhalen en doen mee aan workshops en de voorstellingen die tweemaal per jaar worden gehouden.

Heb je altijd al eens je verhaal willen vertellen aan publiek? Dan biedt theatergroep Overmalbruggen je de kans! In een wekelijkse workshop van 2 uur werk je naar een theatervoorstelling toe.  Met in ieder geval twee uitvoeringen (eind januari en rond juni/juli).

Professionele begeleiding

Er is een regisseur die je helpt je verhaal vorm te geven. Ook komen er gastdocenten om je dans en muziek te leren. Je kunt ook als vrijwilliger meehelpen met decorontwerp, publiciteit, organisatie of iets anders, of die werkzaamheden combineren met je rol als deelnemer.

Proeflessen

Theatergroep Overmalbruggen biedt de mogelijkheid tot het volgen van gratis proeflessen. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Activiteiten in Huis vóór de Wijk georganiseerd door Theatergroep Overmalbruggen

Theatergroep Overmalbruggen organiseert activiteiten in het Huis voor de Wijk in de onderstaande categorieën. Om aan een activiteit mee te kunnen doen moet u even contact opnemen met de theatergroep, of kom even langs in het Huis voor de Wijk.