Icon Huis voor de Wijk

Het Huis voor de Wijk zoekt vrijwilligers, V/M. Ben jij iemand die:

  • Elke bezoeker een warm wlekom kunt bieden?
  • Vind jij het leuk om antwoorden op vragen te bieden?
  • Herken jij de bezoeker die loopt te zoeken?
  • Voel jji je verantwoordelijk voor de sfeer in het Huis voor de Wijk?
  • Volg jij graag een cursus Gastvrijheid, BHV en reanimatie?

Dan horen we graag van jou! Neem contact op met Lars en Marcel via huisvoordewijk@gmail.com
Of kom langs en spreek ons aan in het Huis voor de Wijk!

 

 

 

koffie in het Huis voor de Wijk

Een goede start (van de dag) begint met goede koffie! Het Huis voor de Wijk beschikt sinds augustus 2019 over een goede koffiemachine met ECHTE bonenkoffie. Maak in augustus 2019 gratis kennis met de nieuwe koffie in het Huis voor de Wijk. De koffie is te vinden in de ontmoetingsruimte, begane grond. Laat het Marcel en Lars weten wat u van de koffie vindt!

Icon Huis voor de Wijk

Op 31 mei is de laatste dag dat SMB Willemsen in het Huis voor de Wijk schoonmaakt.
We bedanken SMB Willemsen enorm voor de trouwe diensten van de afgelopen jaren en vrijdagochtend 31 mei zullen we met de mensen van SMB Willemsen om 08.00u even gezamelijk stilstaan bij dit moment.

SMB Willemsen: HARTELIJK BEDANKT!

Vanaf 1 juni zal de schoonmaakopdracht worden uitgevoerd door de mensen van KlasseWerk. KlasseWerk doet dit op basis van een leerwerk-traject; zij werven mensen uit de wijk, die in het Huis voor de Wijk worden opgeleid in het vak en daarna doorstromen naar andere werkplekken in de stad.

Icon Huis voor de Wijk

Op dit moment is de website van het Huis voor de Wijk in ontwikkeling. De bedoeling is dat de belangrijkste informatie en activiteitenagenda halverwege juni afgerond is. Heeft u vragen over de informatie op deze website of u wilt informatie over activitieten of organisaties waarvan de (contact)informatie nog niet aanwezig of compleet is, mail dan naar: info @ huisvoordewijk.nl